Každá instituce musí dodržovat zákony /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolman, Petr, 1976- (Author)
Format: Article
Language:Czech
Source:Sondy odborových svazů
9/č. 44 (2003), s. 3
Cover Image
LEADER 00940naa a22002653a 4500
001 MUB02000002627
003 CZ BrMU
005 20160728141446.0
008 040406s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD010  |b cze  |c BOD010 
100 1 |a Kolman, Petr,  |d 1976-  |7 mzk2005271813  |4 aut 
245 1 0 |a Každá instituce musí dodržovat zákony /  |c Petr Kolman. 
773 0 |t Sondy odborových svazů  |g 9/č. 44 (2003), s. 3  |w (CZ-BrMU)000329487 
LKR |a UP  |b 000329487  |l MUB01  |n zdrojový dokument  |m Každá instituce musí dodržovat zákony / 
CAT |a CONV-PF  |b 00  |c 20040903  |l MUB02  |h 1743 
CAT |a CONV-M04  |b 00  |c 20040919  |l MUB02  |h 1734 
CAT |c 20080605  |l MUB02  |h 1223 
CAT |c 20090401  |l MUB02  |h 0950 
CAT |c 20090401  |l MUB02  |h 1032 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160728  |l MUB02  |h 1414 
CAT |c 20170818  |l MUB02  |h 1642 
CAT |c 20170821  |l MUB02  |h 1323 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180509  |l MUB02  |h 1544 
995 |a Article