K Bílé knize o správě veřejných věcí - Pecháček, Štěpán, 1969-
Evropská komise zveřejnila 25. července 2001 Bílou knihu na téma European Governance. V České republice tento dokument nevyvolal velký ohlas. Článek přibližuje obsah Bílé knihy.