Japonsko-Evropská unie : mechanismus dialogu. (II. část) - Levora, Jan, 1957- (1998)
Článek se zabývá všestrannou spoluprácí mezi Japonskem a Evropskou unií, především spoluprácí Japonska a EU v obchodních otázkách multilaterálního charakteru, která probíhá v rámci Světové obchodní organizace a na dalších mezinárodních fórech.
Keywords: Evropská unie; mezinárodní spolupráce; ekonomie a politika; mezinárodní obchod; international cooperation; economics and politics; international trade; Japonsko; Japan