Japonsko-Evropská unie : mechanismus dialogu. - Levora, Jan, 1957-
Článek se zaměřuje na spolupráci Japonska a Evropské unie zaměřené na zachovávání a další rozvoj stabilního multilaterálního politického a ekonomického systému.