Irská zkušenost s členstvím v EU - inspirace pro Českou republiku - Crossová, Marie Thérése
Autorka se pokouší využít irské zkušenosti s členstvím v Evropské unii jako inspiraci pro Českou republiku. Zamýšlí se nad historickými okolnostmi vstupu Irska do EU, podporou v Irsku pro členství v EU, politickým a sociálním dopadem členství v EU.