Evropská bezpečnostní a obranná politika - pohled z Komise - Cameron, Fraser, 1947-
Článek informuje o helsinském zasedání Evropské rady v prosinci 1999, které znamenalo historický průlom ve snaze Evropské unie o vybudování společné bezpečnostní a obranné politiky.