EU v demokratizační pasti : evropská integrace je již za svým zenitem - Robejšek, Petr, 1948-
Autor se zabývá evropskou integrací, která byla doposud projektem hospodářských a politických elit pod vedením Francie a Německa a problémy vyplývající z toho, že Evropské unii se nedostává transparence a blízkosti k občanům.