EU - z 15 na 26 - Sabathil, Gerhard
Článek se zabývá jednáními a dohodami v rozšiřovacím procesu se střední a východní Evropou, screeningem komunitního práva všech 11 kandidátů pro vstup do Evropské unie a naplňováním podmínek vstupních partnerství.