Ekonomicko-podnikatelské aspekty návrhu Evropské ústavy - Šmejkal, Václav, 1966-
Autor se zabývá třemi zajímavými ekonomicko-podnikatelskými aspekty návrhu Evropské ústavy: tvorba ekonomických předpisů a vliv na jejich podobu, mírné posuny v mezích dosavadní regulace, klasifikace pramenů práva, pravomocí a odpovědností.