Zasedání Evropské rady konané ve dnech 12. a 13. prosince 2002 v Kodani
Dokument obsahuje závěry ze zasedání Evropské rady konaného ve dnech 12. a 13. prosince 2002 v Kodani. Týkají se rozšiřování Evropské unie, bezpečnostní a obranné politiky a postojů EU k Iráku. V příloze je dokument k rozpočtovým a finančním otázkám, prohlášení ze zasedání Rady konaného 12. 12. 2002 v Kodani, prohlášení Evropské rady o Blízkém východě a prohlášení Evropské rady o Iráku.