Dokument o strategii rozšíření : zpráva o pokroku, jehož na cestě k přistoupení dosáhly jednotlivé kandidátské země
Shrnující hodnocení procesu směřujícího k rozšíření EU. Tento dokument je zaměřen na hodnocení všeobecného kontextu, předvstupní strategie a pokroku dosaženému jednotlivými kandidátskými zeměmi, obsahuje však i závěry, předchozích pravidelných zpráv, hlavní statistické ukazatele, úmluvy podepsané do dnešního data jednotlivými kandidátskými zeměmi a tzv. twingové projekty financovaé v letech 1998 - 2000.