Jak si velká malá holčička upekla kouzelný den - Beršadskaja, Marija, 1970- (Čteme sami, 2020)
Další příběh sedmileté Táni pro začínající čtenáře, kteří tentokrát s Táňou a jejími kamarády mohou podle receptu v knížce upéct koláč!