Velká muzejní loupež - Brouwer, Robert (MNKY Entertainment, 2025)
Evropská muzea a galerie trpí sérií loupeží uměleckých děl... a na svědomí je máte vy. Vklouzněte do role zločineckého génia a ukradněte nejslavnější obrazy z tak renomovaných evropských muzeí a galerií, jako jsou Louvre, Rijksmuseum nebo Prado. Pro úspěšné provedení loupeže budete muset najmout ty správné specialisty, vylepšit schopnosti své party a dát si pozor, abyste Interpol viděli jen ve zpětném zrcátku. Dokážete naloupit nejhodnotnější sbírku ze všech?