Krajina snů : karetní hra ze světa cesty do nevědomí - Cantin, Jonathan (Tlama games, 2024)
Ve hře Krajina snů: karetní hra ze světa cesty do nevědomí se stanete následovníky Freuda a jeho teorií o podvědomí. Jako zkušení terapeuti budete pomáhat klientům trpícím psychickými traumaty. Vaším úkolem je analyzovat sny klientů a efektivně použít jejich symboliku k dosažení úspěšné terapie. Cílem je otočit všechny své žetony terapie a prokázat, že právě vaše metoda je tou nejúčinnější.