Unconscious mind : free association : module box - Cantin, Jonathan (Tlama games, 2024)
Modulární rozšíření Volné asociace přinášejí nový herní zážitek ze hry Cesty do nevědomí pomocí pěti modulů, které smíte libovolně kombinovat.