Cesta do nevědomí - Yoma (Tlama games, 2024)
Strategická eurohra zasazená do počátků psychoanalýzy, v níž hráči vystupují jako členové Freudovy Středeční psychologické společnosti. Prostřednictvím worker placementu, engine buildingu a práce s rondely rozvíjejí terapeutické techniky, získávají klientelu a interpretují sny. Vítězí ten, kdo si vybuduje největší prestiž mezi současníky.