Zkáza na orbitě - Eklund, Matt (Fox in the Box s.r.o., 2023)
Hra se odehrává na vesmírné stanici plné nelegálních pokusů, která náhle klesá ze své oběžné dráhy. Pestrá směs roztodivných lidí a robotů je náhle vržena do smrtícího boje o přežití. Hráči jsou tajně jednou z těchto postav a snaží se splnit své úkoly než stanici dříve, než za chvíli shoří v atmosféře. Ve hře Zkáza na orbitě jsou veřejně známy cíle všech postav, ale je skryto, zda za danou postavu někdo hraje. Hráči mohou ovlivnit libovolnou postavu ve hře a využít její schopnosti a vybavení. V průběhu hry může hráč odhalit svou tajnou identitu a získat tak nad ní úplnou kontrolu a nové schopnosti. Ale do té doby lze identitu hráčů a jejich cíle jen dedukovat z akcí jejich konspirátorů.