Přehrada : projekt Leeghwater - Battista, Tommaso (Tlama games, 2024)
Projekt Leeghwater je první velké rozšíření hry Přehrada, přinášející nové a silné nástroje k dosažení vítězství. Využijte schopnost nizozemské společnosti, poznejte nové výkonné ředitele, zvažte kalkulovaný risk externích kontraktů a rozšiřte své možnosti díky zcela novým soukromým stavbám.