The shivers : a pop-up tabletop mystery adventure - Logan, Andy (Pop fiction game, 2021)
Dobrodružná hra ve které jeden hráč je vypravěčem a ostatní hráči spolupracují na vyřešení strašidelných záhad, hádanek a indicií, které je dovedou k vítězství.