Root : hra o právu a moci v Lesní říši - Wehrle, Cole, 1986- (Fox in the Box s.r.o., 2024)
Root je asymetrická hra, v níž má každý hráč unikátní schopnosti a jiné podmínky vítězství. A tak zatímco jedna zvířátka se zaměřují na stavění, jiná se snačí získat sympatie okolí či plnit úkoly. Všichni vesměs provádějí stejné akce, ale mají k nim různý přístup. K jednotlivým aktivitám se navíc dostávají v různých fázích svého tahu a lišit se může i jejich počet. Velice důležitou složkou hry je konflikt - ať už v podobě boje či třeba bourání postavených budov. Hra je velmi kontaktní. A dlužno dodat, velmi originální. Každé pravidlo má nějakou kličku, každá rasa nějakou slabinu. Hraní je - i díky pohádkovému vyznění tématu a zpracování - opravdový zážitek.