Pán prstenů : duel o Středozem - Bauza, Antoine, 1978- (Asmodee Czech republic s.r.o., 2024)
Pán prstenů: Duel o Středozem je hra pro dva hráče, která mechanismy vychází ze 7 Divů Světa: Duel a je tematicky zasazena do světa J. R. R. Tolkiena. Jeden z hráčů při Duelu o Středozem převezme kontrolu nad svobodnými národy ve snaze zastavit Saurona v nastolení krutovlády nad celou Středozemí. Druhý hráč se naopak stane Sauronem a bude se snažit rozšířit svou moc z Mordoru i do zbytku světa.