Čarodějnice! - Thompson, David (Fox in the Box s.r.o., 2023)
Čarodějnice! (v originálu Witchcraft!) jsou krátká karetní hra pro jednoho hráče zasazená do fiktivního světa inspirovaného Evropou a Severní Amerikou 17. a 18. století, a to konkrétně do městečka Wildegrens (čili „Divoké Pomezí“) a jeho okolí. V sérii kol hráč posílá členky svého sabatu na stále náročnější mise. Úspěšné mise ho přiblíží k vítězství, ale neúspěch naopak k jednomu ze tří typů prohry. V průběhu hry se může rozhodnout hru ukončit předčasně, podstoupit proces před porotci a ověřit, zda se je povedlo přesvědčit o vaší nevině. V opačném případě se musíte vydat na další misi.