Houbařův ráj : rodinná hra nejen pro milovníky houbaření - Douchy, Simon (Mindok, 2022)
Připravte se na podzimní výpravu do lesa plného hub! V deskové hře Houbařův ráj se s přáteli vydáte na lov, kde budete soupeřit o ty nejcennější druhy. Cílem hry je nasbírat houby v celkově vyšší hodnotě než vaši soupeři, ale pozor - ta nejlepší místečka znají i ostatní!