iKNOW : 2.0 (ALBI Česká republika a.s., 2024)
iKNOW 2.0 je důvtipná vědomostní hra, kterou může vyhrát každý. Nejen, že prověřuje vaše znalosti, ale také schopnost odhadnout protihráče. Jen ten, kdo úspěšně zvládne obojí, může v této hře zvítězit. Tato kvízová hra obsahuje 400 otázek, ke kterým se pojí vždy 3 nápovědy, jež vás přivedou ke správné odpovědi a více vám přibližují dané téma.