Deadly dinner : the last rose - Setzke, Lukas (Pegasus Spiele, 2021)
Elektrizující přitažlivost, dechberoucí schůzky a pravá láska: Každý týden přináší seznamovací pořad "The One" milionům diváků televizní ohňostroj emocí. V zákulisí seznamovacího impéria se však odehrává skutečné drama. Zrada, intriky a zášť jsou na denním pořádku. Když je jeden z finálových kandidátů nalezen mrtvý, hrozí, že se fasáda milionové show na veřejnosti rozpadne. Jaké nepřátele si televizní kráska Cheyenne nadělala po skončení natáčení? Deadly Dinner - The Last Rose je klasická mysteriózní hra s vraždou určená pro pět až sedm hráčů. Hraje se na tři kola, během nichž hráči získávají nové informace o sledu událostí a také tajné předměty, které lze najít v obálkách v herní krabici. Hráči musí diskutovat o informacích a stopách, které mají k dispozici, aby na konci identifikovali pachatele. Plán místa a stojany postav jim umožňují sledovat, kdo se kde nacházel v době, kdy došlo ke zločinu.