Star wars : bounty hunters - Henry, Frédéric (Asmodee Czech republic s.r.o., 2023)
Ve hře Star Wars: Bounty Hunters jsou z vás elitní nájemní lovci pronásledující své cíle po celé galaxii. Najděte si správné spojence a pořiďte si na tržnici droidy, které potřebujete. Dopadněte ty nejhledanější cíle a staňte se nejlepšími nájemnými lovci v galaxii.