The adventures of Conan (Gale Force Nine, 2024)
The Adventures of Conan je asymetrická, semi-kooperativní kostková hra naplněná dobrodružnými výpravami, magií a velkolepými souboji. To vše zasazené do známého fantasy světa v jeho Hyboriánském období. Jak v ní budou hráči putovat krajinou za dobrodružstvím, čeká je ovládaní Conana, jeho spojenců i nepřátel skrze využívání speciálních kostek, které budou po dobu hraní na výběr. Conan bude muset spolupracovat se svými spojenci, ale přitom nesmí zapomínat, že mu předně jde o jeho osobní cíle pokud chce zvítězit. Jeho nepřátelé zatím budou vytvářet plán k jeho pokoření, což znamená kladení různých pastí, které mu budou překážet na jeho cestách.