Darwinovy cesty - Luciani, Simone, 1977- (Mindok, 2024)
Darwinovy cesty je strategická hra pro 1-4 hráče, ve které se stáváte biology zkoumajícími fascinující přírodu Galapág. Sbírejte vzorky rostlin a živočichů, rozvíjejte své vědecké znalosti a pečlivě dokumentujte svá bádání v muzeích.