Kronika zločinu - Cicurel, David (Mindok, 2022)
Kronika zločinu je inovativní kooperativní desková hra, která vás zavede do současného Londýna, kde se stanete součástí specializovaného týmu vyšetřovatelů. Vaším úkolem je řešit ty nejzapeklitější kriminální případy, od vražd po loupežná přepadení, a zajistit, aby žádný zločinec neunikl spravedlnosti. Klíčem k úspěchu je nalezení nezvratných důkazů, prokázání motivu a odhalení i té nejnepatrnější stopy na místě činu.