Teserakt : vícerozměrná kostková kooperativní hra - Firnhaber, James (Mindok, 2023)
Teserakt je vícerozměrná kooperativní kostková hra pro 1-4 hráče od 14 let s herní dobou přibližně 60 minut. Jako tým výzkumníků se v ní snažíte stabilizovat záhadný mimozemský objekt známý jako Teserakt, který se zničehonic objevil na obloze a hrozí dimenzionálním kolapsem, jenž by pohltil celou naši planetu. Lidstvo spojilo síly, aby zvrátilo tento neblahý proces a zachránilo civilizaci. Otázka zní: dokážete Teserakt ovládnout, nebo se Země stane jen poznámkou pod čarou v historii vesmíru?