Nemesis : lockdown - Kwapiński, Adam (Mindok, 2022)
Nemesis Lockdown je následovníkem oceňované hry Nemesis. Tato napínavá hra pro 1-5 hráčů o přežití v nehostinném kosmu přinese nová dobrodružství, založená na známých a nově okořeněných pravidlech hry. Čeká vás další hororový příběh ze světa Nemesis.