Nemesis : lockdown : chytridi a doplňky - Kwapiński, Adam (Mindok, 2021)
Chytridi sice na pohled připomínají pozemské houby, ale vyvinuli se na planetě, kde právě houby jsou vrcholnými predátory. A když se jejich smrtící kolonie začne rozrůstat, je téměř nemožné ji zastavit! CHYTRIDI jsou nová rasa vetřelců - ke hraní s nimi potřebujete základní hru NEMESIS nebo NEMESIS LOCKDOWN. Dále v této krabici najdete doplňky umožňující hrát NEMESIS LOCKDOWN s KARNOMORFY, PSYCHONAUTY či postavami z AFTERMATH, máte-li tato rozšíření.