Nemesis : den poté : rozšíření - Samborski, Paweł (Mindok, 2023)
Nemesis: Den poté přináší do hry Nemesis nové postavy s jejich specifickými akčními kartami, nové individuální vlastnosti postav z původní hry a hlavně nový herní režim. Po plnohodnotné partii Nemesis se v kratší navazující hře ujmete role vyšetřovatelů, kteří dorazili k opuštěné lodi zjistit, co se na ní vlastně stalo.