SideQuest : Nemesis : úniková hra - Caban, Jakub (Mindok, 2023)
Kapitánka Jessica Kowalski přijala misi s cílem lokalizovat zmizelou loď, která vezla cenný náklad a náhle přestala vysílat, vyhodnotit stav lodi a zajistit, aby náklad dorazil na Zemi. Dle posledního záznamu v jejím deníku byly na lodi detekovány mimozemské organismy. Hráči ve hře řeší různé rébusy a hádanky, a to bez potřeby mobilní aplikace. Na základě rozhodnutí hráčů vyústí průběh hry v jeden ze čtyř možných konců.