Opuštěná knihovna : úniková hra - Colovini, Leo, 1964- (Mindok, 2021)
Podaří se vám uniknout z Opuštěné knihovny dříve, než vyprší čas? Spojte síly, řešte záludné hádanky a prolomte číselné kódy, abyste odemkli všech osmnáct zámků. Každý špatný krok se počítá, tak buďte bystří!