Příští stanice Paříž - Dunstan, Matthew, 1987- (Mindok, 2024)
V Příští stanici Paříž se stáváte architekty pařížského metra. Vaším cílem je navrhnout efektivní síť linek, propojit ikonické památky a získat za svůj projekt co nejvíce bodů. Hra pro 1-4 hráče je svižná, elegantní a chytlavá, ideální pro rodiny i zkušené stratégy.