Černé historky : sérioví vrazi : 50 skutečných vražedných kriminálních příběhů - Arendt, Kaddy (Mindok, 2024)
Jste připraveni na tuto neskutečnou sbírku neuvěřitelných případů ze světa skutečného zločinu a sériových vrahů? Příběhy neuvěřitelně děsivé, téměř na hranici možného. Husí kůže zaručena. A to nejlepší (a zároveň nejděsivější) na tom je, že všechno je 100% pravda a přesně tak se to stalo. Dokážete vyřešit těchto 50 obzvlášť morbidních případů? Hráči se snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek, na které jim moderátor opovídá pouze "ano" nebo "ne". Vyřešte hádanku. Jen jeden hráč zná celý příběh. Všichni znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal.