Černé historky : hrůzostrašné! : 50 děsivých příběhů o duších, přízracích a jiných hrůzách - Arendt, Kaddy (Mindok, 2024)
Přízračná zjevení, děsivé nehody, paranormální setkání, městské legendy ... To je podstata Hrůzostrašných Černých historek. S extra dávkou napětí a husí kůže pro všechny fanoušky strašidelných příběhů vás čekají bezesné noci a hrozí, že vám ztuhne vám krev v žilách. Dokážete vyřešit děsivé případy? Hráči se snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek, na které jim moderátor opovídá pouze "ano" nebo "ne". Vyřešte hádanku. Jen jeden hráč zná celý příběh. Všichni znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal.