Duhové historky : 50 barevných hádanek plných kouzel (Mindok, 2019)
Úspěšná série tajemných příběhů pod názvem Černé historky přichází s edicí zbavenou strašidelných propriet. Tato verze je určená pro rodiny s dětmi od 8 let. Zde vás nečeká temnota a hrůza, nýbrž naopak spousta barviček a sranda. Duhové historky jsou deduktivní hádanky plné kouzelných událostí. Hráči se zde snaží odhalit pohádková tajemství pokládáním správných otázek, odhadem či pokus-omyl.