Bílé historky : 50 strašidelných hádanek o nadpřirozených jevech (Mindok, 2009)
Bílé historky tě naplní děsem a naženou ti husí kůži. Setkáš se se zámeckými strašidly, upíry a tajuplnými úkazy. Budeš potřebovat odvahu a rozhodnost, ale i logické uvažování, neboť občas mívají strašidelné jevy zcela neškodné vysvětlení ... Obrň se proti duchům noci a nezapomeň na česnek! Prozař temnotu a vylušti hádanku! Strašidelné úkazy odhalíš pomocí otázek a logického myšlení. Bílé historky jsou zapeklité a tajuplné záhady pro děti i dospělé.