Krycí jména : obrázky - Chvátil, Vladimír, 1971- (Mindok, 2016)
Deduktivní asociační hra od známého českého tvůrce Vládi Chvátila. Ve hře se hledají podle asociací skrytí agenti pod jejich krycími jmény. Na stole se rozloží 25 krycích jmen a hraje se na dva týmy. V každém z týmů je jeden hlavní špion, který dává svému týmu jednoslovnou nápovědu a zároveň uvede počet slov, ke kterým se tato nápověda váže. Agenti z jeho týmu se pak mezi krycími jmény snaží najít taková, která se nějak vztahují k nápovědě. Pokud se ale netrefí a odhalí civilistu nebo nepřátelského agenta, tah pro ně končí a hraje druhý tým. Krycí jména je skvělá a rychlá party hra.