Krycí jména : duet - Chvátil, Vladimír, 1971- (Mindok, 2017)
Verze Duet je kooperativní a určená speciálně pro dva. Hraje se se slovy a v herním poli 5x5 karet musíte najít všech svých 15 agentů. Pozor, čekají na vás 3 zabijáci a také vám hra odpočítává čas. Musíte tedy jednat rychle a zároveň přesně. Navíc nápovědní kartičku vidí každý hráč z jedné strany a každá strana obsahuje jen část informací