Města - Walker-Harding, Phil, 1981- (Mindok, 2024)
Města jsou strategická hra pro 1-4 hráče, ve které se stáváte architekty moderních čtvrtí. Vaším úkolem je chytře vybírat pozemky, budovy a zajímavosti, abyste vytvořili harmonické a prosperující prostředí.