Knarr - Dupont, Thomas, 1975- (Mindok, 2023)
Ve hře Knarr, nazvané dle vikinské obchodní lodi, hráči velí družině vikingů. Do ní během hry přibírají nové členy, díky nimž okamžitě získávají zdroje. Poté je mohou vyslat na obchodní nebo dobyvačnou výpravu. Kromě toho mají hráči možnost obchodovat. Hráč, jemuž jeho vikingové zajistí nejvíce vítězných bodů, se stane vítězem