Stranger things : attack of the Mind flayer - Vigour, Joey (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2022)
Stranger Things: Attack of the Mindflayer je karetní párty hra inspirovaná populárním seriálem. Mozkožrout utváří armádu posedlých lidí, aby zaútočil na Zemi. Někteří z vás již jsou pod jeho vlivem. Buďte ostražití a ujistěte se, že nezaútočí na vás ani vaše přátele. Stranger Things je blafovací hra, v níž není nouze o překvapení. Ve svém tahu si doberete kartu a dáte ji jinému hráči. Pomůžete mu, omráčíte ho ... nebo ho přimějete změnit stranu. Proti sobě stojí dva týmy: příčetní a posedlí. Coby příčetná postava se snažíte odolat útokům mozkožrouta. Oproti tomu posedlá postava se snaží, aby před koncem hry byly všechny příčetné postavy posedlé nebo omráčené.