Here I stand : wars of the reformation, 1517-1555 - MacGovan, Rodger B. (GMT Games LLC, 2024)
Here I Stand: Wars of the Reformation 1517-1555 je první hrou po více než 25 let, která se věnuje politickým a náboženským konfliktům v Evropě na počátku 16. století. Jen málokdo si uvědomuje, že největší činy Martina Luthera, Jana Kalvína, Ignáce z Loyoly, Jindřicha VIII., Karla V., Františka I. Francouzského, Sulejmana Nádherného, Fernanda Magellana, Hernána Cortése a Mikuláše Koperníka spadají právě do tohoto úzkého čtyřicetiletého období. Tato strategická hra zachycuje veškeré dění pomocí jedinečného karetního systému, který na jediné mapě simuluje jak poltické, tak náboženské konflikty té doby