Aspekty kreativní práce s audiovizuální technikou s dětmi ve školním věku - Lisá, Markéta (2025)
Disertační práce se zaměřuje na výzkum souvislostí tvůrčích, výukových a výchovných rozměrů práce s audiovizuální technikou (dále jen AVT) a zabývá se třemi aspekty, aspektem techniky, magie a chaosu. Výzkum je založen na umělecko-pedagogické praxi a na dlouhodobém pozorování tvůrčí práce s AVT s dětmi školního věku.