Chyť bizona! - Holasová, Jitka, 1987- (Pointa, 2021)
Příběh prvňáčka Samuela s obrovskou fantazií a jeho rodičů, kteří často pro samou práci a surfování na smartphonech zapomenou na přečtení pohádky a naslouchání jeden druhému.