Scrabble : značková hra se slovy (Mattel Czech Republic s.r.o., 2023)
Scrabble je společenská slovní hra, ve které je úkolem hráčů vytvářet vzájemně zapadající slova za co možná nejvyšší počet bodů. Kromě klasické hry lze po otečení desky zahrát rychlejší a kooperativní verzi Scrabble Together, která je doplněna o karty s cíli.