Blade runner 2049 : (Nexus Protocol) - Chance, Travis R. (WizKids/NECA, LLC, 2020)
Blade Runner 2049: Nexus Protocol je karetní hra inspirovaná klasickým cyberpunkovým dílem. Jedná se o dedukční a skrytou identitní hru. Hráči soutěží proti Deckardovi a mezi sebou, aby vystopovali posledního replikanta. Sbírají důkazy vyslýcháním svědků, aby odhalili jeho skrytou identitu.